Over ons – Wie zijn wij

Profielfoto Daphne (SkiSafari organisator)

SkiSafari organisator: Daphne

Daphne heeft maar liefst 10 jaar ervaring met het begeleiden van SkiSafari-reizen. Zowel in de rol van Reisleider als gids. 

Zelf zegt Daphne hierover:"Skiën is mijn grootste passie en wat is er mooier dan dit te delen met anderen?!"

Daphne heeft ook meer dan 10 jaar ervaring in lesgeven, zowel skiën als snowboarden. Gedurende verschillende winterseizoenen heeft Daphne in Nederland lesgegeven bij Skicentrum Hoofddorp (borstelbaan) en nu nog steeds bij Klein Oostenrijk te Culemborg (indoor rollerbaan). 

In 2015 is Daphne onderdeel geweest van de Nederlandse afvaardiging naar het Interski Congres. Dit congres vond plaats in Ushuaia, Argentinië! Het Interski Congres is een Internationaal congres waarbij afvaardigingen van Ski- en Snowboardleraren vanuit de hele wereld samen komen en hun kennis en ontwikkelingen betreffende de sporten uit te wisselen.  De belevenissen en ervaringen heeft Daphne bijgehouden in haar blog.

SkiSafari organisator: Hans

Hans is al maar liefst 15 jaar trouwe begeleider van de SkiSafari reizen.

Hans zorgt ervoor dat iedereen veilig en comfortabel vervoerd wordt. Zowel van- en naar Oostenrijk of Italië als dagelijks naar de piste. 

Hans is eigenaar van Mtours.

 

Bus Mtours tijdens SkiSafari 2017

Gidsenteam SkiSafari

De enthousiaste, gepassioneerde en vakkundige gidsen staan voor jou klaar tijdens de SkiSafari. 

Het volledige gidsenteam zorgt ervoor dat alles voor jou wordt geregeld en dat jij optimaal kunt genieten van het skiën!